Je suis Enesco

Un produs „Despre Opera”

Începe Festivalul Enescu: Ce recomandă specialiștii?


Iată recomandările revistelor britanice Gramophone și BBC Music pentru concertele din cadrul Festivalului George Enescu 2015. Pe de altă parte, acestea sunt singurele publicații muzicale majore care au scris despre festival, nu am găsit nimic în revistele Diapason (Franța), Classica (Franța), sau Classical Music (UK). În total sunt 18 concerte programate în 14 zile, însumând peste 33 de compoziții.

Despre Opera

Iată recomandările revistelor britanice Gramophone și BBC Music pentru concertele din cadrul Festivalului George Enescu 2015. Pe de altă parte, acestea sunt singurele publicații muzicale majore care au scris despre festival, nu am găsit nimic în revistele Diapason (Franța), Classica (Franța), sau Classical Music (UK).  În total sunt 18 concerte programate în 14 zile, însumând peste 33 de compoziții.

Gramophone

Numărul pe luna Aprilie al revistei britanice Gramophone cuprinde o secțiune, obișnuită în această perioadă în presa muzicală occidentală, dedicată festivalurilor de muzică clasică și de operă din anul 2015. Alături de festivalurile europene de la Aix-en-Provence, Bregenz, sau Salzburg, în listă apare și Festivalul Enescu 2015. Editorii britanici recomandă, ca momente de interes pentru cititorii anglo-saxoni concertele cu Berliner Philharmoniker și Simon Rattle, San Francisco Symphony Orchestra și Michael Tilson Thomas (cu Yuja Wang solist), Bayerische Staatsoper, Konzerthaus Berlin, Royal Concertgebouw Orchestra și Andris Nelsons (cu…

Vezi articol original 2.298 de cuvinte mai mult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la august 29, 2015 de în Stire.
%d blogeri au apreciat asta: